fbpx

Ποιότητα, Ευελιξία, Εξυπηρέτηση, FeedBack, Ανταποδοτική Αξία

Κατά το ψήσιμο οι κόκκοι του καφέ υποβάλλονται σε θερμοκρασίες 200-220 ° C ενώ αναδεύονται συνεχώς. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ο κόκκος υφίσταται κάποιες αλλαγές – όπως η «καραμελοποίηση» των σακχάρων, την απανθράκωση κυτταρίνης και την ανάπτυξη των πτητικών συστατικών – που δίνουν το χαρακτηριστικό χρώμα και το άρωμα του καβουρδισμένου καφέ.

Η Torrefazione Caffè Goriziana πραγματοποιεί με μεγάλη προσοχή την όλη διαδικασία με τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματα – αποτέλεσμα της συνεχούς ανάπτυξης και σημαντικών επενδύσεων – και την επίβλεψη από ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών. Ο καφές παρακολουθείται προσεκτικά και ελέγχεται σε κάθε στάδιο, από την άφιξη έως την αποθήκευση, τη διάρκεια του ψησίματος και ενδεχομένως άλεση, μέσα από τη συσκευασία.

Πιστοποιημένη παραγωγή με το σύστημα HACCP

Οι ειδικοί μας παρακολουθούν κάθε βήμα, τη διασφάλιση της συμμόρφωσης του προϊόντος προς συγκεκριμένα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλονται από τις μεθόδους παραγωγής μας. Οι έλεγχοι γραμμής εφαρμόζονται και εκτελούνται σύμφωνα με το σύστημα HACCP για τη διασφάλιση της πλήρους συμμόρφωσης του προϊόντος προς τις υγειονομικές προδιαγραφές που απαιτούνται από τους πιο πρόσφατους κανόνες της αυτοελέγχου. Η παραγωγή μας συναντά συνεχώς τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  (RASFF: Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τρόφιμα και ζωοτροφές) και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση για την ανάληψη ριζικά διορθωτικών δράσεων.

Δίκτυο Πωλήσεων

Το Δίκτυο Πωλήσεων καλύπτει κυρίως την Ευρώπη και συγκεκριμένα τις παρακάτω χώρες:

Ελλάδα, Αυστρία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Γερμανία, Εσθονία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Λετονία, Κοσσυφοπέδιο, ΠΓΔΜ, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακική Δημοκρατία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Σουηδία, Ουκρανία.

goriziana_!

Από το 1967

Η Torrefazione Goriziana είναι παρούσα στην αγορά και στην κουλτούρα του καφέ από το 1967. Το 1990 που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της σε ένα μικρό εργαστήριο αλλά αργότερα εγκαταστάθηκε σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο στην οδό ΙΙΙ Αρμάτας.

Σταθμός στην ιστορία της εταιρείας ήταν η συνεργασία της οικογένειας Rogelja  με την οικογένεια Crobe το 1994 και η αγορά της ιστορικής Ιταλικής εταιρείας καβουρδίσματος San Giusto της Γκορίτσια, που είχε ήδη δυνατή παρουσία από το 1951 σε όλη την Ιταλία με τα προϊόντα και την ιστορία της.

Η εταιρεία, απέκτησε παγκόσμια αναγνώριση σε πάνω από 20 χώρες με τα προϊόντα της κι έχει σταθερή ανάπτυξη. Έτσι, κατάφερε να γίνει η πιο σημαντική roaster της περιοχής Isonzo.

Οι υπεύθυνοι για τη διαχείριση Mitja Rogelja και Antonio Crobe, μετά από 44 χρόνια δραστηριότητας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, θέλησαν να στραφούν στην «Σύγχρονη Γεωργικής Εκμετάλλευσης” και να μετατρέψουν την εταιρεία σε μια “μοντέρνα” εταιρεία που να είναι σε θέση να παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις της αγοράς, με πίστη στο παρελθόν και βλέψεις στο μέλλον.

Το 2011 αναδιαμόρφωσε τις συσκευασίες  της με την υιοθέτηση του νέου λογότυπου – που σχεδιάστηκε από το γράφημα Giovanni Di Natale της Γκορίτσια – και το νέο σλόγκαν ” The class is not water, coffee is a pleasure. Goriziana Caffè,  the class is the new in motion» συμπεριλαμβάνοντας έτσι τη νέα φιλοσοφία της μάρκας.

Στόχος της Goriziana είναι η ολοκληρωμένη εμπειρία espresso

Η φροντίδα και η προσοχή στην ποιότητα χαρακτηρίζουν και διακρίνουν τη μακρά πορεία της εταιρείας προς το στόχο της: να δημιουργήσει ένα καφέ που ερεθίζει τις αισθήσεις και χαρίζει  λεπτές και κομψές νότες ευχαρίστησης που χαϊδεύουν τον ουρανίσκο, χαϊδεύουν την όσφρηση και κλέβουν την παράσταση. Μια στιγμή κατά την οποία ο νους εγκαταλείπει όλες τις σκέψεις της ημέρας για να επικεντρωθεί στο συναίσθημα. Αυτό είναι το όραμα της εταιρείας, η οποία είναι σήμερα στη διεθνή αγορά με μια ευρεία γκάμα επιλεγμένων προϊόντων για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και γούστο, για οικιακή και επαγγελματική χρήση, χωρίς να ξεχνάει ποτέ τις ανάγκες του τελικού πελάτη που πίνει Goriziana Caffè.